Ruimte voor troost 

Wij bieden u graag alle ruimte voor troost tijdens de verdrietige periode rondom een uitvaart. Het is belangrijk dat u zich deze dagen zoveel mogelijk kunt focussen op het afscheid, zonder zorgen over de uitvaart. Met ruim twintig jaar ervaring weten wij als geen ander de weg in de Kempen en adviseren u graag bij de vele keuzes die u moet maken. Wij helpen en begeleiden u met de persoonlijke invulling van het afscheid, zodat eenieder op eigen wijze afscheid kan nemen. U kunt ook gebruikmaken van een van onze twee sfeervolle uitvaartcentra in Bladel of Eersel voor een intiem afscheid. Naast onze inzet voor een goed verzorgd afscheid hebben wij ook oprechte aandacht voor het verdriet van u en uw naasten. We leven met u mee en bieden u graag een luisterend oor. Zo hopen we ook op persoonlijk vlak wat troost te brengen in deze verdrietige dagen van afscheid. Contact


Contact

Wat kunnen wij voor u doen?

Naast het verzorgen van mooie persoonlijke uitvaarten vinden wij het ook belangrijk om u vooraf goed te informeren over alle mogelijkheden binnen de uitvaartverzorging. 

Lees meer

Na een overlijden

Na een overlijden moeten er binnen korte tijd een aantal zaken goed geregeld worden. Het is goed te weten dat u daarbij kunt vertrouwen op onze uitvaartverzorger.


Lees meer

Het afscheid

Rondom het afscheid van uw overleden dierbare geven we u graag de ruimte. Ruimte voor verdriet, herinneringen, inspiratie en troost.


Lees meer

Online bijwonen van een afscheidsceremonie

Wij geven u graag de gelegenheid om een afscheidsceremonie digitaal bij te wonen. Daarvoor heeft u de inlogcode nodig, die u onlangs per mail heeft ontvangen. De uitvaart wordt live uitgezonden. Log in en volg de instructies. Neem aub contact met ons op als u nog vragen heeft over het online bijwonen van een afscheidsceremonie. 

Afscheidsceremonie bijwonen | van den Berk - Loonen  

Uitvaartverzorgers

Bij het verzorgen van een afscheid raken wij als uitvaartverzorger zelf ook persoonlijk betrokken. Hoe verdrietig ook, we willen elke uitvaart zo goed mogelijk verzorgen zodat dit afscheid later een waardevolle herinnering voor u kan worden.

Ontmoet onze uitvaartverzorgers

Uitvaartcentra

Wij bieden u de mogelijkheid van een sfeervol en intiem afscheid in ons uitvaartcentrum in Bladel of Eersel. Met daarbij de zekerheid dat we samen met u het afscheid zeer respectvol verzorgen, met de persoonlijke details die bij uw overleden dierbare horen.

Lees meer

Uitvaartwensen

Het is goed als u uw uitvaartwensen vastlegt, zodat uw nabestaanden straks uw uitvaart kunnen verzorgen volgens uw wensen. U zult merken dat het een goed gevoel geeft wanneer dit eenmaal is geregeld.

Bekijk meer informatie

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.