Bij ons bent u altijd verzekerd van een mooi afscheid!

De tijd dat we aan de invulling van een uitvaart konden zien door welke verzekeringsmaatschappij deze was verzorgd, ligt gelukkig achter ons. In deze tijd van individuele invulling van een afscheid past deze benadering niet meer. Toch horen we nog vaak dat men denkt dat het financieel het beste is om een afscheid te laten verzorgen door de uitvaartverzekeringsmaatschappij. En daarnaast zijn er nog veel mensen die zelfs denken dat ze verplicht zijn om gebruik te maken van deze diensten. Niets is minder waar. U bent echt vrij om te kiezen wie u wilt! Wij adviseren u dan ook om in zee te gaan met de uitvaartverzorger die uw wensen begrijpt. Die u kent en vertrouwd is met uw omgeving en mogelijkheden.

Een andere uitvaartverzorger

Als u na het overlijden van een dierbare een beroep doet op diens uitvaartverzekering zal deze afhankelijk van de afspraken het gespaarde bedrag uitkeren. U heeft dan alle vrijheid om de uitvaart zo in te vullen zoals u dat wenst, met de uitvaartverzorger van uw keuze. Er is dus geen enkele verplichting om te kiezen voor de uitvaartverzorger die de verzekering adviseert.

Een persoonlijk afscheid

Wij verzorgen graag elke uitvaart zo mooi mogelijk, ongeacht of u verzekerd bent of niet. Wij staan voor een persoonlijke benadering en oprechte betrokkenheid. Als lokale uitvaartverzorger kennen we heel veel inwoners en de mogelijkheden in de buurt. Zo kunnen we een afscheid echt persoonlijk maken, op een locatie die past bij uw overleden dierbare. Daarnaast zijn wij vaak goedkoper met onze producten als u de eventuele meerprijs voor een verzekerd product optelt bij het bedrag van de jaren premie die u al heeft betaald.

Meer weten?

Wilt u hier graag meer over weten? Wij informeren u graag vrijblijvend over alle mogelijkheden.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.