Van den Berk & Loonen eerste Register Uitvaartverzorgers in de Kempen!

Afgelopen maand zijn Ben van Limpt en ondergetekende als eerste uitvaartverzorgers in de Kempen toegelaten tot het Register Uitvaartverzorgers (RU). Door deze toevoeging van 'RU' achter onze naam bent u ervan verzekerd dat wij u zo goed mogelijk helpen bij het verzorgen van een uitvaart; vakkundig en volgens de hoogst geldende kwaliteitsnormen.

Toelating tot Register Uitvaartverzorgers

De toelating tot dit Register betekent dat wij voldoen aan de criteria van het Keurmerk Uitvaartzorg en het Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg met goed gevolg hebben afgelegd. Daarnaast was men zeer tevreden over onze dienstverlening en klanttevredenheid.

Wat is het Keurmerk Uitvaartzorg?

Dit keurmerk staat voor onberispelijke dienstverlening, deskundige medewerkers en een transparante, eerlijke prijs/kwaliteit-verhouding. Onze medewerkers zijn in- en extern opgeleid en beschikken over een vakdiploma. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de branchevereniging Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen (BGNU).

Wat doet de Stichting Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg?

Deze stichting borgt de vakbekwaamheid van uitvaartverzorgers. Bij dit vakexamen zijn tientallen deskundigen uit de uitvaartbranche betrokken. Daarnaast ontwikkelt de stichting een programma voor Permanente Educatie, waardoor wij als uitvaartverzorger RU ons altijd dienen te verdiepen in de meest recente ontwikkelingen in het uitvaartwezen. Hierdoor zijn wij gegarandeerd op de hoogte van alle actuele mogelijkheden en technieken en kunnen wij u zo optimaal mogelijk adviseren en ondersteunen.

Wat betekent deze toevoeging van 'RU' voor u?

Heel eerlijk? Eigenlijk verandert er niets voor u. Het is puur een bevestiging van iets wat u waarschijnlijk al wist. Namelijk dat u bij Van den Berk & Loonen zeker bent van een professionele organisatie met sfeervolle uitvaartcentra en een zeer betrokken team. Wij maken ruimte voor persoonlijke aandacht voor u als nabestaande en verzorgen samen met u een sfeervolle, gepaste uitvaart, in de regio waar u zich thuis voelt.

Tip

Komt u ook naar onze open dag in ons uitvaartcentrum in Bladel op zondag 28 mei van 11.00 tot 16.00 uur?

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.