Facebook als uitbreiding van onze diensten

Als eigentijdse uitvaartverzorger kunnen wij mede dankzij Facebook u direct informeren bij nieuws of interessante wetenswaardigheden. Daarnaast geeft Facebook u ook de kans om direct te reageren op onze berichten. Daarom kozen wij er onlangs voor om ook actief te worden op https://www.facebook.com/berkenloonen.

Wat doen we op Facebook?

Hier delen we diverse wetenswaardigheden rondom de uitvaart. We geven aandacht aan nieuwe initiatieven en delen aankondigingen en achtergrondinformatie van voorlichtingsactiviteiten, zowel bij ons als bij collega-bedrijven. We laten u hier ook weten wanneer onze meest recente column online staat, zodat u deze op onze website kunt lezen. Ook zullen we u geregeld herinneren aan de mogelijkheden die onze website u biedt, zoals het online condoleanceregister. Hier kunt u een persoonlijk woordje schrijven aan nabestaanden en u vindt er alle informatie rondom de desbetreffende uitvaart.

Nog een mogelijkheid voor contact

Onze aanwezigheid op Facebook en onze online dienstverlening op onze website zien we als een waardevolle uitbreiding van onze diensten, die ons de mogelijkheid geven om nog meer ruimte voor troost te bieden. Natuurlijk bijven onze persoonlijke aanpak en menselijke betrokkenheid daarbij ongewijzigd, zoals u van ons gewend bent. We vinden het belangrijk dat we het u zo gemakkelijk mogelijk maken om ons te bereiken. Dankzij Facebook heeft u naast telefoon, mail en onze website vanaf nu dus nog een mogelijkheid om ons te bereiken.

Wij horen graag van u

Natuurlijk vinden we het fijn als we op Facebook ook uw reacties mogen lezen op onze berichten. U kunt hier ook onze pagina 'liken', als u dit een goed initiatief vindt. Uiteraard kunt u ook altijd persoonlijk contact met ons blijven opnemen voor informatie of een kennismakingsgesprek. We horen graag van u. Online en offline.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.