Maandelijkse column over ruimte voor troost bij afscheid

Een afscheid brengt altijd verdriet met zich mee, wat wij helaas niet voor u kunnen wegnemen. Wel kunnen we u bijstaan bij het afscheid, volgens de wensen van uw overleden dierbare en van u. Samen met u verzorgen we dan een persoonlijk afscheid waarin alle ruimte zal zijn voor troost. In deze maandelijkse column vertellen we u graag wat meer over onze benadering van uitvaartverzorging.

Werken in dorpse gemoedelijkheid

Met ruim 20 jaar uitvaartervaring is Van den Berk & Loonen inmiddels een begrip in de dorpen in de Kempen. De dorpse gemoedelijkheid hier kennen wij als geen ander en we zouden nergens anders willen werken. Wij houden van het aanschuiven in de keuken, een praatje maken op straat en oprechte aandacht voor elkaar. Door deze persoonlijke manier van werken voelen we ons dan ook meer dan thuis als uitvaartverzorger in de Kempen. We horen ook vaak dat nabestaanden het prettig vonden dat we hun overleden dierbare hebben gekend. Dat maakte het afscheid volgens hen echt nog persoonlijker.

Betrokken en vertrouwd

Door onze betrokkenheid voelen wij als mens met u mee. We willen graag zo persoonlijk mogelijk werken en daarom blijft een van onze uitvaartverzorgers uw vaste contactpersoon tot na de uitvaart. De wetenschap dat alles goed verzorgd wordt, geeft u de ruimte om op eigen wijze te kunnen rouwen en troosten. Het geeft ook de rust om na te kunnen denken over de persoonlijke details van de ceremonie. Ook in onze sfeervolle uitvaartcentra in Eersel en Bladel geven we u letterlijk alle ruimte voor troost. In een vertrouwde sfeer kunt u hier op intieme wijze afscheid nemen van uw overleden dierbare.

Als streekgenoot en als uitvaartverzorger

Naast onze inzet voor een goed verzorgd afscheid hebben wij ook oprechte aandacht voor uw verdriet. We nemen alle tijd om naar u te luisteren en we vinden het belangrijk dat u bij ons gewoon uzelf kunt zijn. We hopen dat we in deze vertrouwde sfeer u troost kunnen bieden en u zo goed mogelijk bijstaan. Als streekgenoot en als uitvaartverzorger.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.