Vooraf regelen

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. De nabestaanden komen plots voor een hoop beslissingen te staan en moeten dit combineren met hun rouwverwerking. Om nabestaanden zich volledig te laten focussen op hun rouwproces, regelen steeds meer mensen hun uitvaart bij het leven.

Uitvaartwensen

Het is nooit te vroeg om uw uitvaartwensen vast te leggen.

Nadenken over uw eigen uitvaart blijft moeilijk. Toch is het raadzaam er eens bij stil te staan en vast te leggen wat uw wensen zijn. De wetenschap dat alles goed geregeld is, zal u namelijk rust geven. Daarnaast weten uw nabestaanden straks zeker dat ze de uitvaart zo vorm kunnen geven, zoals u dat wenst.
Het voelt goed te weten dat uw nabestaanden hierdoor in de dagen na het overlijden alle ruimte zullen krijgen voor troost en aandacht voor elkaar, zonder zorgen en stress over de persoonlijke invulling van het afscheid.

Tegenwoordig zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Dat is mooi, maar het kan uw keuzes ook bemoeilijken. Daarom staan wij u graag bij met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. We bespreken uw wensen en bekijken de mogelijkheden.
Zo weet u zeker dat uw wensen goed worden vastgelegd en dat alles ook zo kan worden verzorgd.

Het boekje ‘Mijn uitvaartwensen’ geeft u een leidraad bij het formuleren van uw wensen.
U kunt het document hier downloaden: ‘Mijn uitvaartwensen’.

Maken we vrijblijvend een afspraak?

Bel ons gerust voor het maken van een afspraak. Ons telefoonnummer is 0497-383193.
Wij komen graag naar u toe zodat het gesprek in uw vertrouwde omgeving kan plaatsvinden. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons. U kunt ons uitvaartcentrum en onze aula bezoeken zodat u nog beter een afweging kunt maken omtrent alle mogelijkheden!