Wat kost een uitvaart?

Als een dierbare overlijdt moet u opeens rekening houden met het regelen van een uitvaart en alle randzaken daaromheen.
Vaak komen er bij een uitvaart meer kosten kijken dan u denkt of er zijn kosten waar u in eerste instantie nog geen rekening mee had gehouden.

Voor u en uw nabestaanden is het goed om vooraf een goed beeld te hebben van alle mogelijke kosten. Op deze manier komen uw nabestaanden achteraf niet voor onverwachte kosten te staan. Steeds meer mensen regelen een uitvaart bij het leven. In een persoonlijk gesprek zullen wij naar al uw uitvaartwensen luisteren en u hierbij een kostenindicatie geven. De kosten voor een uitvaart hangen namelijk grotendeels af van uw wensen, maar ook bijvoorbeeld of u kiest voor een begrafenis of crematie.

Doordat wij beschikking hebben over 2 eigen uitvaartcentra met een grote aula kunnen wij u alle faciliteiten zonder tussenpersoon aanbieden.
Dit scheelt aanzienlijk in de kosten. Daarnaast kunnen wij altijd meedenken om voor iedereen ruimte voor troost te bieden.

Wensen vastleggen

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. De nabestaanden komen plots voor een hoop beslissingen te staan en moeten dit combineren met hun rouwverwerking. Om nabestaanden zich volledig te laten focussen op hun rouwproces, regelen steeds meer mensen hun uitvaart bij het leven.

LEES MEER

Begrafeniskosten

Na het overlijden van een dierbare, is één van de eerste keuzes die gemaakt moet worden; wordt hij/of zij begraven of gecremeerd. Op deze pagina vertellen we u over het begraven van een dierbare, de verschillende mogelijkheden en zaken waar u rekening mee moet houden.

LEES MEER

Crematiekosten

urnen

De laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor een crematie. Cijfers laten zien dat er ongeveer 30% van de Nederlanders kiezen voor een begrafenis en 70% voor een crematie. Dit komt vaak omdat cremeren goedkoper is dan begraven.

LEES MEER