'Ruimte voor troost'

Wij staan al meer dan 25 jaar bekend als persoonlijk, betrokken en zorgzaam. Iedereen van ons hechte team is zeer betrokken bij elk afscheid dat we mogen verzorgen. Wij beschikken over het Keurmerk Uitvaartzorg en onze uitvaartverzorgers zijn toegelaten tot het Register Uitvaartverzorgers. Door dit Keurmerk en door deze toevoeging van ‘RU’ achter onze naam bent u ervan verzekerd dat wij u zo goed mogelijk helpen bij het verzorgen van een uitvaart; vakkundig en volgens de hoogst geldende kwaliteitsnormen.

Als mens voelen we met u mee en willen u graag helpen bij de verzorging van het afscheid, zoals u dat wenst. Wij vinden het zeer belangrijk zo persoonlijk mogelijk te werken en daarom blijft onze uitvaartverzorger uw contactpersoon tot na de uitvaart. Verder zijn wij van mening dat iedereen de kans moet krijgen om goed afscheid te nemen, zonder zorgen over de uitvaart. Wij nemen u graag die zorg uit handen zodat u zich samen met uw naasten kan concentreren op het afscheid en op de persoonlijke invulling van de ceremonie. Zo kan eenieder op eigen wijze maar ook in saamhorigheid afscheid nemen.

Met ons sfeervolle uitvaartcentrum in Eersel en ons uitgebreide uitvaartcentrum in Bladel geven we letterlijk alle ruimte voor troost. In beide uitvaartcentra kunt u kiezen voor een sfeervolle rouwkamer waarin u uw overleden dierbare kunt bezoeken. Daarnaast kunt u in de ontmoetingsruimtes een intieme afscheidsbijeenkomst verzorgen voor een klein gezelschap. Een mooi en bewust afscheid vormt een mooie herinnering voor later, die u kan helpen bij de verwerking van uw verdriet.

Arie van den Berk

Wij helpen je verder.

Bij het verzorgen van een afscheid raken wij als uitvaartverzorger zelf ook persoonlijk betrokken. Natuurlijk zijn wij ook wel eens erg aangedaan door een overlijden. Binnen ons team beleven we dit verdriet samen en zo vinden wij steun bij elkaar. Hoe verdrietig ook, we willen elke uitvaart zo goed mogelijk verzorgen zodat dit afscheid later een waardevolle herinnering voor u kan worden. Een mooie herinnering kan u later namelijk ook helpen tijdens de rouwverwerking. Wij willen u daar graag in bijstaan door het afscheid zo goed mogelijk te verzorgen.,