Uitvaartzorg

Bij elke uitvaart die wij verzorgen, willen we graag veel weten over de overledene. Door de vele gesprekken met nabestaanden leren wij de overledene alsnog een beetje kennen. Ook krijgen we vaak een zeer hechte band met de nabestaanden tijdens de dagen voorafgaand aan de uitvaart. Onze uitvaartverzorger is uw vaste contactpersoon in de drukke dagen rondom de uitvaart. Hij of zij brengt rust in de hectiek en helpt u waar mogelijk, zonder storend aanwezig te zijn.

Vooraf regelen

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. De nabestaanden komen plots voor een hoop beslissingen te staan en moeten dit combineren met hun rouwverwerking. Om nabestaanden zich volledig te laten focussen op hun rouwproces, regelen steeds meer mensen hun uitvaart bij het leven.

LEES MEER

Begrafenis

Na het overlijden van een dierbare, is één van de eerste keuzes die gemaakt moet worden; wordt hij of zij begraven of gecremeerd. Op deze pagina vertellen we u over het begraven van een dierbare, de verschillende mogelijkheden en zaken waar u rekening mee moet houden.

LEES MEER

Crematie

De laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor een crematie. Cijfers laten zien dat er ongeveer 30% van de Nederlanders kiezen voor een begrafenis en 70% voor een crematie. Dit komt vaak omdat cremeren goedkoper is dan begraven.

LEES MEER