Mooie feestdagen met alle ruimte voor liefde en aandacht

Nog even en dan vieren we alweer Kerst en Oud en Nieuw. Eenieder van ons ervaart deze feestdagen op een eigen manier. Voor de één kunnen het dagen vol plezier en uitbundigheid zijn terwijl het voor de ander een intiem samenzijn is in een klein en selectief gezelschap.

Maar wat als er niets te vieren valt?

Voor iemand die een dierbare heeft verloren, kunnen de feestdagen pijnlijk zijn. Het gemis kan juist dan heel groot zijn. Aandacht van anderen kan hen door deze moeilijke dagen heen helpen. Dankzij de dorpse gemoedelijkheid hier in De Kempen is oprechte aandacht voor elkaar gelukkig nog heel normaal. Waar mogelijk zullen we elkaar bijstaan in moeilijke tijden, ook tijdens de feestdagen. Dat kan al door samen te kijken naar foto's, herinneringen op te halen, te luisteren naar bepaalde muziek en echt te horen wat iemand zegt. Uw betrokkenheid en aandacht kunnen zo wat ruimte geven voor troost en warmte tijdens een mooi samenzijn.

Betrokkenheid en persoonlijke aandacht

Juist deze betrokkenheid en persoonlijke aandacht is iets wat wij als uitvaartverzorger ook zeer belangrijk vinden. Natuurlijk kunt u ook volgend jaar rekenen op onze professionele inzet, die in het afgelopen jaar nog werd beloond met onze toelating tot het Register Uitvaartverzorgers. Maar daarnaast behouden wij onze oprechte aandacht voor uw verdriet. We nemen alle tijd om naar u te luisteren en we vinden het belangrijk dat u bij ons gewoon uzelf kunt zijn.

Onze wens

We hopen dat we u ook in 2018 in deze vertrouwde sfeer zo goed mogelijk kunnen bijstaan. Het liefst als streekgenoot maar indien het onverhoopt nodig is ook als uitvaartverzorger. Verder wensen wij u sfeervolle en mooie feestdagen en een gelukkig 2018 in goede gezondheid toe, met mensen om u heen die u lief zijn.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.