Open dag in ons uitvaartcentrum Bladel!

Al ruim een jaar werken wij met trots in ons uitgebreide uitvaartcentrum aan de Rondweg 26 in Bladel. We hebben in die periode gemerkt dat bezoekers verrast zijn door de ruimte en de mogelijkheden die we hier kunnen bieden rondom een afscheid. Om iedereen de kans te geven om zelf eens rond te kijken verzorgen wij op zondag 28 mei tussen 11 en 16 uur een open dag in ons uitvaartcentrum in Bladel.

Wat kunt u zien?

Onze uitvaartverzorgers leiden u graag rond. In de rouwkamers wordt u op de hoogte gebracht van de laatste technieken rondom opbaring, zoals lichte balseming. Dit is een methode waardoor een overledene zonder koeling langer in goede staat blijft met een normale lichaamskleur. Ook hoort u meer over de zogenaamde 24-uurs kamer, waar u een overleden dierbare dag en nacht kunt bezoeken. In de ceremonieruimte ziet u de mogelijkheden voor een intiem tot groots afscheid. Ook maakt u kennis met een unieke manier van afscheid nemen, waarvoor u mogelijk kunt kiezen. U ervaart de warme klanken van onze geluidsinstallatie. Ook ziet u de kwaliteit van geprojecteerde beelden op diverse schermen. In onze koffiekamer is alle ruimte voor een informatief gesprek over het aanbod van diverse koffietafels en andere consumpties op maat. Daarnaast zal er iemand aanwezig zijn van Natuurbegraafplaats 'De Utrecht' om uw eventuele vragen over natuurbegraven te beantwoorden. Ook tonen we u nog graag verschiilende andere uitvaartgerelateerde producten zoals de uitvaartfiets.

Altijd ruimte voor troost!

Onze uitvaartverzorgers beantwoorden graag al uw vragen rondom overlijden en afscheid. Kom daarom ook naar onze open dag op zondag 28 mei tussen 11 en 16 uur. Zodat u daarna weet dat er ook bij u in de buurt ruimte is voor troost. Letterlijk maar ook figuurlijk. Want we helpen u ook graag bij een uitvaart elders, zodat u zich samen met uw naasten kunt concentreren op het afscheid en op de persoonlijke invulling van de ceremonie. Op die manier kan eenieder op eigen wijze maar ook in saamhorigheid afscheid nemen.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.